Varna
19°
тъмни облаци
Влажност: 88%
Вятър: 1m/s WSW
Район „Младост“ отбелязва своя празник с водосвет, рок концерт и театър
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

FB0BF740-024A-43F0-B203-E850C29A1FBC

Вижте програмата на събитията

На 12 октомври район “Младост” ще отбележи своя празник. Водосвет за здраве, благополучие и дълголетие ще бъде отслужен в Православен храм „Св.Пророк Илия“ в 9.30 часа.

Празничната програма продължава в 10 часа на стадион „Локомотив“, когато ще започне VII-та Общоградска спартакиада на хората от третата възраст. По традиция ще участват представителни отбори от „Младост“, „Аспарухово“, „Одесос“, „Приморски“ и „Владислав Варненчик“ с капитани районните кметове. Състезателните дисциплини ще бъдат четири, а след музикално-артистичната програма общоградската спартакиада ще завърши с надиграване – ръченица и валс.

В 17 часа на 13 октомври, петък, на сцената на летен амфитеатър в Общински спортно-развлекателен комплекс “Младост” е началото на рок концерт с участието на групите Headmaster, Sympathy и Forgot the ten.

От 16 часа на 14 октомври, събота, в парк “Младост”, най-малките жители и гости на района ще се забавляват с актьорите от Държавен куклен театър – Варна, които ще представят спектакъла “Лакома мецана” по Ран Босилек.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *