Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Американците са недоволни от Тръмп
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
Снимка: Новини Лондон
Снимка: Новини Лондон

Мнението на гражданите на САЩ за начина, по който администрацията се справя с урагана Мария, се влоши рязко през последния месец

Американците са недоволни от мерките, които администрацията на американския президент Доналд Тръм предприе, за да елиминира щетите, причинени от урагана Мария. Това се доказва от публикувано в понеделник, проучване, проведено SSRS услуга, поръчано от телевизионния канал Си Ен Ен.

Както показват данните, мнението на гражданите на САЩ за начина, по който администрацията се справя с урагана, се влоши рязко през последния месец.

В средата на септември 64% от анкетираните подкрепяха действията на Тръмп срещу 25% против, а останалите не отговориха. В същото време проучване, проведено между 12 и 15 октомври, показа доста различни резултати: 47% от анкетираните заявиха, че са недоволни от предприетите от администрацията мерки, а 44% са на противоположното мнение.

В резултат на урагана загинаха 45 души в Пуерто Рико, а други 110 души се водят изчезнали без вест. Щетите от урагана са за $95 млрд.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *