• Varna
  10°
  разсеяна облачност
  Влажност: 81%
  Вятър: 6m/s ENE
  Държавата ще реновира стадион “Спартак”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Стадион Спартак

  На Коритото планират да стегнат добър отбор за пролетния полусезон

  Държавата ще реновира тревното покритие на стадион „Спартак”, като ремонтът започва от март. Това разкри министърът на спорта Красен Кралев пред „Народно дело Седмицата”.

  В Спартак пък планират да стегнат добър отбор за пролетния полусезон, който да не се излага повече в третия ешелон до лятото. Ако всичко около финансирането е изрядно, спартаклии се надяват да получат покана от БФС за участие във Втора лига от юли 2018 година.

  При положение че не стане, в Спартак са убедени, че ще се завърнат с игра в професионалния футбол през лятото на 2019 година.

  „Оттук нататък, пътят е един – нагоре. Колкото се може по-скоро трябва да се завърнем във Втора лига, а след това и в Първа, там където ни е мястото”, заявиха от Спартак.

  4 коментара

  1. МИТ

   Е вий що не поискате покана направо в Първа лига?
   До 2050-та в шампионска лига!

  2. СЕЗГ

   Пак ще ви ебем зелени мишки. Без вазелин.

   • Теляк

    Кога се е случвало преди ве паткан.Пак заработиха фантастиките :)

  3. сър Янко Станев

   Зелените мишки ни унизиха лошо . Още се стряскам като си спомня онова 0:5. Скачам на сън и плача. За това закрих този срам Спартак. Това сега не знам как го наричате, но не е Спартак. И какво ще ми строите на Коритото без да питате мен. Казах вече. Тенис корт и евентуално писта за боулинг в новия МОЛ.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *