Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Хандбалистите на Спартак с втора загуба
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

ХК Спартак

Отстъпиха на Добруджа с 32:25

Хандбалистите на „Спартак” изиграха най-слабия си мач и записаха втора загуба в „А” група – от „Добруджа” с 25:32 (12:15), в среща от осмия кръг, играна в залата на Първа езикова гимназия.

„Слабо играхме, както в защита, така и в атака. Ако поне в едната фаза се бяхме представили по-добре, щяхме да сме равностойни. Не знам на какво се дължи незавидното ни представяне, дали бяхме пренавити или зарядът на двубоя ни повлия… Извъртях целия отбор от гледна точка на това, че никой нямаше ден, но нищо не се промени. Може би концентрацията бе паднала. Няма обаче да правим трагедии от тази загуба”, заяви треньорът на спартаклии Веселин Станков.

Президентът на клуба Росен Добрев пък допълни: „Това е най-слабия ни мач, който дойде в най-неподходящия момент. Прибързани стрелби, изпуснати положения. Само вратарят Ерсин бе на ниво.”

Голмайстори за нашите: Здравко Славов – 6, Даниел Ангелов – 4, Мартин Тодоров, Георги Стоянов, Владимир Няголов и Йордан Михайлов – по 3, Георги Динев – 2, Благовест Димитров – 1.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *