• Варна
  12°
  тъмни облаци
  Влажност: 50%
  Вятър: 5m/s WSW
  Търсят над 1000 души за работа в Испания, Португалия и Малта
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  чиновници, работа

  Вижте изискванията за постъпване на работа

  Работодатели от Испания, Португалия и Малта са обявили над 1100 работни места чрез EURES мрежата на Агенцията по заетостта.

  800 селскостопански работници търси испански кооператив на производители на ягоди от провинция Уелва. Кандидатите трябва да са жени, на възраст от 25 до 40 г., да имат опит в селскостопанска работа или желание да работят на полето и да са свикнали на тежък физически труд, който се полага ежедневно. Заради високите температури през пролетта в парниците, от кандидатите се изисква да са физически здрави, без заболявания на опорно-двигателния апарат, да нямат проблеми с кръвното налягане, алергии. Познанията по испански език не са задължително условие. Интервютата за подбор ще се проведат в началото на януари 2018г. Очакваното заминаване на одобрените кандидати е през февруари и март 2018 г. Трудовите договори се подписват на място в Испания и съдържат клауза за пробен период до 15 дни. Кандидатите следва да заявят своя интерес в бюрата по труда по местоживеене до 5 януари 2018 г.

  Работодател от Португалия набира 200 селскостопански работници за бране на меки плодове (малини, къпини, боровинки). Кандидатите, мъже или жени, следва да имат интерес към селскостопанска работа. Опитът в такъв вид дейности е предимство, но не е задължително условие. Трудовият договор е за период от около 8 месеца, започващ от месец март/април и приключващ септември/октомври, с 15-дневен изпитателен срок. За да бъдат допуснати до интервю кандидатите следва да заявяват своя интерес в Дирекция „Бюро по труда” до 12 януари 2018 г.

  Чрез EURES мрежата са обявени и 150 свободни работни места за шофьор на автобус за обществения транспорт в Малта. Изискванията към кандидатите са да са навършили 21 години, да притежават валидна шофьорска книжка категория D и сертификат за професионална компетентност. Желаещите да започнат работа по обявените позиции в Малта е необходимо имат завършено средно образование и да владеят английски език на добро ниво. Интервюто за работа ще се проведе на английски език на два етапа – скайп-интервю, а втората част, която включва и оценка на шофьорските умения – на място в Малта. С одобрените кандидати ще се подпише постоянен трудов договор с шестмесечен пробен период. Крайният срок за кандидатстване е 13 януари 2018 г.

  Подробна информация за работните места, условията и начина на кандидатстване е публикувана в рубрика „Работни места” на EURES портала http://www.eures.bg/ .

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg