Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
От Черния петък до Коледа или как да не се удавим в морето на конкуренцията
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

EAA4B60F-823A-4625-9EE6-BBDBEED31FC0

Най-добрите специалисти по дигитален маркетинг за един ден на едно място във Варна

Фейсбук или мейл кампания? Или може би реклама в Google? Задавате ли си подобни въпроси? Особено сега, когато конкуренцията ви диша във врата с коледни промоции и петъчни намаления? Верните отговори са повече от един. Не. Всъщност отговорът е един – използвайте всички канали на дигиталния маркетинг. Но ги използвайте грамотно. При това едва след като сте се погрижили за доброто съдържание на фирмения сайт и за неговата оптимизация.

“Дигитален Маркетинг от Черният петък до Коледа 2017” е името на новия проект на Advance Academy.

http://advanceacademy.bg/digital-marketing/

Маркетингът е основата на развитието на всеки бранд. Прилагането на работещи техники и успешни практики може да ви осигури водеща позиция на пазара, да ви отличи от конкуренцията и да ви направи лидер. Аdvanced Academy събира в един при това еднодневен курс петима от най-добрите маркетинг специалисти в България на единствено по рода си обучение във Варна. Те са сред водещите имена в бранша и имат дългогодишен опит в изграждане на успешни кампании с родни и световни брандове.

72C1CF00-5600-47E0-8A7D-5BF78C84A476Как да създаваш успешно и работещо съдържание, което да продава продуките ни по време на празниците, ще сподели Любомир Любомиров, собственик на Copywrite Studio Варна.

Георги Христов, предприемач и проджект мениджър, ще говори за SEO и как оптимизацията трябва да се използва в контекста на цялостната стратегия за съдържанието.

Иван Димитров, който е експерт в сферата на дигиталния маркетинг, е подготвил успешни и неуспешни примери в Google Adwords от различни индустрии в кампанията за Черен Петък и Коледа.

Защо Facebook е предимство за всеки бизнес, ще научите от Теодора Иванова.

Тодор Тодоров е мултимедиен експерт. Той ще предостви на участниците основни правила за максимално достигане на видео съдържанието.

Обучението, насрочено за 16 декември 2017-а, е само началото на Маркетинг програмата на Advance Academy. През следващата година ще се проведат специализирани курсове по основните видове Дигитален маркетинг. Те ще се водят от топ професионалисти от Варна, които работят успешно в страната и чужбина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *