Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Световноизвестен маг с безплатно магическо шоу за варненци
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

3206D555-A6D0-4687-B1B8-397EA9EFF84C

То е организирано по повод третия арт фестивал „Сръчко“

Световноизвестният маг Арсен ще участва в мега шоу във Варна. То е организирано по повод третия арт фестивал „Сръчко“. Невероятните илюзии на всепризнатия магьосник всеки гост и жител на града ще може да види абсолютно безплатно на 3-ти декември от 15 часа във Фестивалния и конгресен център на морската столица.

Затаяващи дъховете магии, предизвикващи сърцебиене изпълнения, грандиозни и невероятни трикове ще омаят варненци тази неделя. Арсен е на 29 години от Варна. Усмихнат и позитивен млад мъж, който радва малки и големи със своите фокуси. Омагьосвал е хиляди в най-голямото казино в света. До седмици ще зарадва зрителите на „Шоуто на Слави“, а догодина ще бъде президент на българския съюз. Той спечели и 1-во място в балканския фестивал.

По време на арт фестивала „Сръчко“ всички варненци ще могат да се докоснат до ръчно изработените произведения на изкуството от 80 майстори от България и чужбина – Русия, САЩ, Украйна, Куба, Германия. Очите ще радват сваровски бижута и сребро, изделия от мед, коледни лампи, тъкани изделия, декупаж, макреме, картини, плетива, бижута, картички и десетки други красоти.

Куп други изненади са подготвили организаторите на хитовия фестивал за ръчно изработени изделия „Сръчко“. Ще има обособен безплатен детски кът, където момченцата и момиченцата ще могат да се забавляват на воля.

Дядо Коледа също ще пристигне специално за фестивала. Така всеки родител без да заплаща такса ще може да му остави подарък, който в уречен ден и час добрия старец ще връчи на детето.

Фестивалът „Коледен Сръчко“ ще бъде отворен всеки ден от 11 до 19 часа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *