• Varna
  8°
  разсеяна облачност
  Влажност: 87%
  Вятър: 5m/s ENE
  Най-добрите специалисти по дигитален маркетинг за един ден на едно място и във Варна
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Курсът е за всеки, който иска да развива своя бранд и не знае откъде да започне

  Всичко, което сте искали да знаете за рекламата в Интернет, но не сте знаели кого да питате. Така на кратко и на съвсем прост език може да бъде разказана програмата на еднодневния курс, който Advance Academy организира следващата събота.

  Колкото специалисти, толкова и мнения, ако тръгнете да четете в мрежата. Един изтъква предимствата на Google рекламата, друг се кълне във Фейсбук. Уж всичко е ясно, започвате да следвате съветите и така – на принципа “проба-грешка” установявате, че универсална формула няма и, че всеки бранд, всеки бизнес е уникален и изисква конкретно решение.

  EAA4B60F-823A-4625-9EE6-BBDBEED31FC0

  Учене чрез грешките на другите и изследване на добрите примери. Това е методологията, която предлагат лекторите в най-новия проект на Advance Academy, наречен “Дигитален Маркетинг от Черният петък до Коледа 2017”. А те са старателно подбрани – така, че да покрият най-актуалните аспекти на дигиталния маркетинг и да създадат цялостна картина в представите на участниците. И още едно предимство – курсът е във Варна. Един от малкото. За разлика от многобройните подобни, които са все в столицата и освен за транспорт изискват и разходи за нощувки.

  Маркетингът е основата на развитието на всеки бранд. Прилагането на работещи техники и успешни практики може да ви осигури водеща позиция на пазара, да ви отличи от конкуренцията и да ви направи лидер. Аdvanced Academy събира в един при това еднодневен курс петима от най-добрите маркетинг специалисти в България на единствено по рода си обучение във Варна. Те са сред водещите имена в бранша и имат дългогодишен опит в изграждане на успешни кампании с родни и световни брандове.

  Как да създаваш успешно и работещо съдържание, което да продава продуките ни по време на празниците, ще сподели Любомир Любомиров, собственик на Copywrite Studio Варна.

  Георги Христов, предприемач и проджект мениджър, ще говори за SEO и как оптимизацията трябва да се използва в контекста на цялостната стратегия за съдържанието.

  Иван Димитров, който е експерт в сферата на дигиталния маркетинг, е подготвил успешни и неуспешни примери в Google Adwords от различни индустрии в кампанията за Черен Петък и Коледа.

  Защо Facebook е предимство за всеки бизнес, ще научите от Теодора Иванова.

  Тодор Тодоров е мултимедиен експерт. Той ще предостви на участниците основни правила за максимално достигане на видео съдържанието.

  Обучението, насрочено за 16 декември 2017-а, е само началото на Маркетинг програмата на Advance Academy. През следващата година ще се проведат специализирани курсове по основните видове Дигитален маркетинг. Те ще се водят от топ професионалисти от Варна, които работят успешно в страната и чужбина.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *