Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Търговско-сервизен комплекс Ford Trucks отвори врати във Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

image

Производителят на товарни автомобили има за цел да засили присъствието си на българския пазар, а „БУЛАВТО“ – една от водещите автомобилни компании в България, цели разширяване на гамата си от продукти

С изискано тържество Ford Trucks и Булавто АД откриха нов търговско-сервизен център FORD TRUCKS във Варна. Лентата бе прерязана от областния управител на Варна г-н Стоян Пасев, кмета на район „Младост” г-н Христо Христов, изпълнителния директор на Булавто АД г-н Петър Лефтеров и неговото семейство, вице-президентa на FORD OTOSAN г-н Ахмет Кънай, търговския директор на FORD OTOSAN г-н Емрах Думан и генералния мениджър на Булавто-Ford Trucks г-н Виктор Вилку.

image

Новооткритият център на Ford Trucks е третият, открит след началото на партньорството на FORD OTOSAN и БУЛАВТО АД през 2016 г. Оттогава бяха открити търговско-сервизни центрове в градовете София и Бургас. През следващата година Ford Trucks възнамерява да разшири мрежата си в страната, като се очаква до края на 2018 тя да покрие напълно 5 от 6-те най-големи града в България.

Автомобилите Ford Trucks предлагат високо качество и издръжливост при ниски разходи за експлоатация.

Предпочитани от строителните предприятия, камионите на Ford Trucks предлагат високо качество и издръжливост, при ниски първоначални инвестиции и оперативни разходи. Популярните модели на Ford Trucks, в това число влекачите 1848T, 3-осни самосвали 3542D (6×4) и 4-осни самосвали 4142D (8×4) могат да бъдат произведени с различни скоростни кутии и кабини, според мисията и нуждите на клиента.

Ford Trucks е регистриран търговски бранд на компанията Ford Otosan за тежкотоварни автомобили. Гръбнакът на глобалната продуктова стратегия на производителя са доказаните резултати на камионите Ford по отношение на качество, издръжливост и ефективност. В момента Ford Trucks работи в Източна и Централна Европа, Близкия Изток, Африка, Русия и страните от ОНД общо в 25 страни и продължава да разширява своята глобална мрежа на 3 континента, като цели до 2020 г. да обхване 50 страни.

Булавто АД представлява на българския пазар световни марки в автомобилната индустрия и предлага широка гама от продукти, включваща леки автомобили, пълната гама товарни автомобили, автобуси, противопожарни и автомобили със специално предназначение. Фирмата произвежда различни видове надстройки за товарни автомобили.

Вече 25 години БУЛАВТО дава успешни решения в транспорта.

Успехът на групата в автомобилната индустрия, професионализмът и ориентираният към клиентите подход позволяват успешното популяризиране на Ford Trucks в България.

image

image

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *