Varna
20°
ясно небе
Влажност: 77%
Фенове на “соколите” с eмоционално обръщение към спартаклийската общност
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Спартак -фенове (12)

Пътят на възстановяване няма да бъде лесен

От Синдикат 12 отправиха емоционално обръщение към спартаклийската общност, с които призоваха всички спартаклии обединени да продължат да пишат историята на клуба.

Поместваме посланието без редакторска намеса:
„Приятели спартаклии, всички ние преживяхме най-тежкия период в историята на любимия ни клуб. След като с дружни усилия успяхме да се преборим за нашия дом, надяваме се, че лошото е останало зад гърба ни.

Никой обаче не си прави илюзии, че пътят на възстановяване ще бъде лесен, но нямаме друг избор, освен всеки от нас да бъде съпричастен с общото дело. Това обаче няма как да стане, ако не сме обединени. Целта на хората, които искаха да унищожат Спартак, беше да бъдат настроени един срещу друг фенове и фенове, фенове и ветерани, за да няма единство и така по-лесно да постигнат целта си. И почти бяха успяли, ако не се бяхме осъзнали, че трябва заедно да се изправим срещу тях. Сега, когато Синдикат 12 поема тежката тежката отговорност да бъде фактор и в управлението на клуба, призоваваме за всеобщо помирение и обединение между цялата спартаклийска общност. Изказваме благодарност на Чавдар Карачобанов и Благой Калфов за пададената ръка по време на Общото събрание на клуба на 5.12.2017 год.

През последните години и месеци Иван Петров е бил до нас в борбата и това няма да го забравим. До всички ръководители на ФК Спартак 1918 и ФК Спартак Варна – с благодарност за положените усилия. Нека продължим да пишем историята на нашия любим отбор обединени и с обща съпричастност на всеки спартаклия!”

2 коментара

  1. Сър Янко Станев

    А мен що ме забравяте

  2. ФК Спартак

    ХА ХА ХА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *