Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Концертът на MTV във Варна спечели престижна награда BATI
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

45D2C970-C950-4287-A6C9-BD182D115402

Церемонията по награждаването бе в София, а призът получи Робърт Куърк, президент на един от организаторите

Концертът MTV Presents Varna Beach взе престижната награда „Най-добър туристически фестивал“ при връчването на престижните награди (BATI) – Balkan Awards for Tourism Industry /Балкански награди за туристическа индустрия/, с които се отличават значимите постижения на общините и компаниите от балканските държави, които работят в туризма. Церемонията по награждаването бе в София, а призът получи Робърт Куърк, президент на един от организаторите ROQU Media.

Концертът на MTV Presents Varna Beach се проведе през юли на Южния плаж във Варна и бе посетен от над 30 000 души. В грандиозното шоу взеха участие 10 световноизвестни изпълнители, както и звезди от родната сцена. Събитието се превърна в реклама за Варна чрез излъчването на концерта по всички канали на MTV. Едночасов филм за концерта бе представен и в 83 държави чрез MTV Live.

Наградите на Balkan Awards for Tourism Industry се раздават в 20 категории. Партньори на инициативата са Българо-румънската търговска камара, Италианската търговска камара, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Сръбско-българската търговска камара и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *