Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Черно море Тича очаква изключително тежък двубой в Ямбол
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Дарин Великов

Мислим седмица за седмица, засега се справяме с нещата и се надявам да продължим по този начин

„Знам, че тези мачове се играят трудно, те са тежки. Когато си сигурен, че ще победиш усилията и концентрацията са различни от другите мачове. След 48 часа имаме много тежък мач в Ямбол, постарахме да спечелим по икономичния начин. Не съм доволен от играта ни в защита. В нападение отново отбелязахме над 90 точки, държим висока средна резултатност”. Това коментира след вчерашния успех на “Черно море Тича” над “Спартак” в мач от турнира за Купата на България наставникът на варненския тим Дарин Великов.

“Вниманието ми е насочено към мача в Ямбол, където ще ни бъде много тежко. Знаем, че ни чака изключително тежък мач. При всички положения мачът в Ямбол ще е коренно различен от двубоя срещу “Спартак” за Купата” коментира още специалистът.

“Започнахме да влизаме в серия от победи и отборите подхождат по съвсем различен начин към нас. Мачът в Ямбол можем да спечелим само със защита и много усилия. Досега винаги защитата ни е носила успех в мачовете, надявам се и този път да стане така”, каза още Великов.

“Играем мач за мач, след “Ямбол” ни предстои много тежко гостуване на „Левски“. Мислим седмица за седмица, засега се справяме с нещата и се надявам да продължим по този начин”, обобщи треньорът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *