• Varna
  14°
  разсеяна облачност
  Влажност: 93%
  Вятър: 3m/s ESE
  Дарин Великов: Иван Маринов се гаври трети кръг с „Черно море“
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Дарин Великов

  Не искаме да ни свири повече

  Предлагаме ви мненията на треньорите на “Черно море Тича” и “Рилски спортист” след мача между двата отбора от 11-ия кръг на НБЛ:

  Дарин Великов, треньор на „Черно море Тича“: Един много добър мач на „Черно море“. За първи път си позволявам да коментирам съдийството. Досега бях много търпелив.. Един от съдиите днес се гаври вече трети кръг с отбора на „Черно море“. Това е господин Иван Маринов, който повече, ако свири на нашия отбор, ще си преосмислим участието си в Лигата. Търпяхме го един мач, втори мач…Този човек повече не трябва да свири на „Черно море“.

  “Другите отбори да си го взимат, да си го отглеждат, да си го развиват, а Самоков, ако искат да му дадат и жителство. Иначе съм изключително доволен от отбора ни, от старанието на момчетата. При едни реални обстоятелства нашият отбор щеше да победи. За мен беше важно, че ние играхме и момчетата се вложиха. Една загуба не е толкова фатална, но тя днес не зависеше от отбора ни. Такова безочливо нещо, толкова фаулове..”.

  “Ще извадим на видеозапис целия мач. Срещу нашия център се извършва кощунство в подкошието – държане, блъскане и нищо не се отсъждаше. В последните 2 минути отборът на „Рилски“ си изпълняваше само наказателни удари и нямаше нито един кош от игра. И всичко това е благодарение само на този човек, който дори и другите да се стараят, каквато и двойка да има с него, няма шанс да оцелеем. Този човек повече не трябва да ни свири мачове“.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *