• Варна
  7°
  ясно небе
  Влажност: 45%
  Вятър: 7m/s W
  „Хидрострой“ превърна запустял Мол в място за бизнес и услуги
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Офиси клас „А“ чакат своите наематели

  Просторни офиси с дневна светлина и специална климатизация предлага възроденият за нов живот Мол Варна.
  Най-старият варненски търговски център, построен от Мото Пфое преди точно 10 години, отвори врати за нов живот след сериозна реконтрукция. Новият собственик на атрактивната сграда на кръстовището на бул. “Сливница” с ул. “Тихомир” – “Хидрострой” АД, превърна запустелите търговски площи в атрактивна зона за бизнес и услуги.

  1 (7)
  Обновеният Мол Варна е съвременен комплекс, състоящ се от 2 сгради с “топла връзка” между тях. Всяка от сградите разполага с по 4 етажа и с по две нива подземен паркинг.

  5 (1)

  Сграда „А“ вече е преобразена в модерен бизнес център. След реконструкцията декоративната фасада беше заменена с големи прозорци, които осигуряват на офисите много слънце и светлина. Просторните помещения са организирани на принципа на open space. Климатизацията е специално подбрана за комфортно дълго пребиваване в тях.

  3 (2)
  Концепцията за Мол Варна отговаря на новия стандарт на модерния работещ човек – удобни и ергономични офиси, съчетани с всичко необходимо за ежедневието на заетия съвременен българин: услуги, спорт, места за почивка и прекарване на свободното време. Освен с добре обмислените обеми усещането за висок стандарт се постига и с качествените съвременни материали, използвани за изграждането на търговския център.

  В обновения “Мол Варна” е осигурена система за управление на сградите (BMS), както и видео наблюдение в общите части и 24-часова охрана. Автоматизирана е и системата за пожароизвестяване и пожарогасене.

  „Мол Варна“ вече е новият адрес на „Хидрострой“ АД, но в сградата все още има свободни офиси – предимно големи помещения вкл. 2100 кв. м. Предлагат се и ограничен брой по-малки помещения – над 60 кв.м.

  “Мол Варна” хармонично съчетава атрактивен дизайн и функционалност. Неповторимата комбинация от удобства, околна среда и местоположение, които предлага на бъдещите ползватели и служители в сградата, го превръщат в атрактивна работна среда и място за почивка. Според новата концепция на някогашния Пфое мол в сграда “А” вече са разположени офиси на банки и мобилни оператори. Тук работи и заведение за бързо хранене – „Вкусното“, което всяка седмица предлага ястия от различни национални кухни от цял свят.

  В сграда “Б” продължават да работят спортният етаж, голям детски център с кафене, клуб за бойни изкуства. Тук са и Клубът по народни танци “Моряците” и фотоучилището, както и новооткрито студио за красота.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *