Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Енгибар Енгибаров: Вярвам, че Спартак ще се възроди
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Енгибар Енгибаров

Много големи клубове са стигали дъното като нас, но после са преодолявали проблемите и са се връщали там, където им е мястото

Новият треньор на Спартак 1918 Енгибар Енгибаров разкри какъв отбор иска да изгради и какво иска да постигне с него в близкото бъдеще. Наставникът обяви и петте дати за зимните им контроли.

Ето какво каза Енгибаров:

„Събирам момчетата за първа тренировка на 15 януари, вероятно в 18 часа, тъй като всички работят. В момента правим селекция и сглобяваме състав, до седмица се надявам всичко да е ясно. Ще изиграем пет контроли – на 3, 7, 10, 14 и 17 февруари, като съперниците се уточняват. Напролет искам да работя с 22-ма футболисти, сред които двама вратари.

Първата ми цел е да стабилизирам отбора до лятото, за да може да надграждаме след това и от август задължително да гоним първото място във „В” група и завръщане в професионалния футбол през май 2019 година. Постепенно искам Спартак да играе добър футбол, да побеждава и публиката да се върне на стадиона. На спартаклии им отива да посрещнат 100-годишния си юбилей с гордно вдигнати глави в нашия обновен дом.

Категоричен съм, че ще се върнем в професионалния футбол по естествен път и футболен начин – без да прескачаме стъпала. Много големи клубове са стигали дъното като нас, но после са преодолявали проблемите и са се връщали там, където им е мястото. Вярвам, че и Спартак ще се възроди.”

1 коментар

  1. Янко Станев

    Ще си вземете стадиона, когато ми платите подобренията.Иначе ще го гледате през крив макарон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *