Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Илиан Илиев изпоти “моряците” на Екопарка
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Тренировка Екопарк (4)

Мартин Костадинов започна пълноценни тренировки

Отборът на Черно море проведе двуразова тренировка днес. Първото за деня занимание бе изцяло бегово и се проведе в Екопарк-Варна. В Университетската ботаническа градина “моряците” ще провеждат сутрешните си занимания до лагера в Турция, благодарение на управителя на Екопарка Огнян Илиев.

Тренировка Младост (3)Втората тренировка се проведе на стадион “Младост” и в нея взеха участие всички футболисти. Единствено Георги Божилов се готви по специална програма. Мартин Костадинов пък вече работи наравно с отбора. Припомняме, че двамата пропуснаха голяма част от мачовете на тима през есента. В края на октомври Божилов претърпя операция в глезена, а по същото време Костадинов скъса връзки на коляното.

Черно море ще се готви двуразово до края на седмицата, като единствено в петък отборът ще тренира веднъж.

 

3 коментара

 1. Кореняк

  ПОЛОЖИТЕЛНОТО ОТ ВСИЧКО ВСЕ ПАК Е, ЧЕ ИЛИЯН ИЛИЕВ Е СТАРШИ ТРЕНЬОР НА ,,ЧЕРНО МОРЕ”. НО ДАНО И ТОЙ ДА НЕ ПРЕТЪРПИ РАЗОЧАРОВАНИЕ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ В РЕЗУЛТАТ НА НЕ АДЕКВАТНИТЕ РЕШЕНИЯ И ПО-ТОЧНО ГОЛЯМАТА ДРЕБНАВОСТ, НЕЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ И НЕПУКИЗЪМ ОТ СТРАНА НА РЪКОВОДСТВОТО!!!! ТОГАВА ЩЕ СЕ СРЕЩНАТ ДВА ОСТРИ КАМЪКА И РЕЗУЛТАТЪТ ЩЕ БЪДЕ ПЛАЧЕВЕН ЗА НАШИЯ КЛУБ!!! НЕ, ЧЕ СЕГА СМЕ ЦЪФНАЛИ И ВЪРЗАЛИ!!!

 2. Домбазян Армен

  Намали шрифта изкореняк !!

 3. Кореняк

  АЛО КАПАЦИТЕТИТЕ, ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ 100ТЕ ФЕНА НА СТАДИОНА!!!!!
  ЗАЩОТО ДНЕС НАПРАВИХА ДОНКА НА ИЛИЯН ИЛИЕВ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *