Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Дирекция „Спорт“ към Община Варна набира доброволци
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Маратон Варна (1)

След приключване на даден ангажимент всеки доброволец получава и сертификат за положен доброволчески труд

През 2018 година Варна е домакин на значителен брой национални, европейски и световни първенства в различни видове спорт. За тази цел Дирекция „Спорт“ търси млади и мотивирани хора, които да подкрепят организацията на редица спортни събития, заложени в спортния календар на Община Варна.

Според естеството на дадено събитие доброволците ще бъдат ангажирани със следните дейности: придружаване и превод на участници, настаняване на гости и официални лица, пропускателен режим, подготовка на основна и тренировъчна зала, помощ в организационния процес – протокол, информационни точки, логистика, транспорт, церемонии, фотозаснемане, и други.

Доброволците ще имат възможност да придобият практически опит за организиране на големи спортни събития, да подобрят своите комуникационни и организационни умения, както и компетенциите си за работа в екип. След приключване на даден ангажимент всеки доброволец получава и сертификат за положен доброволчески труд.

Всички които обичат спорта и желаят да се включат в реализирането на мащабни спортни събития като доброволци, могат да го направят като изпратят попълнен формуляр (със следните данни: три имена, телефон и електронна поща за контакт, възраст, местоживеене, ниво на владеене на чужди езици, предишен опит – ако има такъв) на e-mail: sportvarna@abv.bg

Допълнителна информация на тел: 052/820 812

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *