• Varna
  8°
  тъмни облаци
  Влажност: 56%
  Вятър: 2m/s W
  Красен Кралев инспектира стадион “Спартак”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  26914010_1830234103684735_946384435_n

  Вдигат нова трибуна

  Министърът на спорта Красен Кралев направи оглед на стадион „Спартак” днес заедно с трима от членовете на УС на клуба – председателя Стефан Калименов, Красимир Зафиров и Евгени Балев.

  Четирима обсъдиха бъдещия ремонт на съоръжението, за който държавата ща отпусне 1 млн.лева. Както писахме, преди дни комисия от архитекти и проектанти също инспектира храма на спартаклии.

  „Ще бъде направен нов терен, както и нова трибуна и съблекални на мястото на вишката. На част от старите трибуни също ще се извършат подобрения, които включват поставянето на арматури и бетонна замазка, и монтиране на нови пластмасови седалки. Предвижда се ремонтите дейности да приключат до 20-25 август и на обновения стадион да посрещнем вековния юбилей на клуба”, заяви Стефан Калименов.

  Разбра се още, че всички привърженици очакват извънредната сесия на ОбС в края на януари, на която най-после ще бъде разрешен казусът с връщане на базата на клуба.

  4 коментара

  1. Сър Янко Станев

   Че то ще останат и за осветление и табло, нов паркинг и кенефи. Даже и още една трибуна ще спретнем с тези пари, покрита и с отопление.

  2. сър янко станев

   Не можах да ги унищожа. Пак ще опитвам . Само Ч. море и ТИМ!

  3. Джинджифил Глухарчев

   Toя крадец Кралев – последно моряк ли е или плебей

   • Спорта

    Министър на спорта! Нито едното нито другото….

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *