Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Големи задръствания пред Общината, Червения площад и подлеза “Шипка”
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

trafik-1

В момента големи задръствания са се образували пред Община Варна и в подлеза “Шипка”, предаде репортер на Varnautre.bg. Бавно се преминава и през кръстовището на Червения площад.

Пред Общината все още не е отстранен автомобилът, който се самозапали преди час на платното. Движението вече е пуснато, но колите трябва да се престрояват само в лявата лента и това води до големи задръствания по бул. “Мария Луиза” и “Осми приморски полк” в посока Катедралата.

Друг пожарен автомобил пък е задръстил улица “Шипка” и колите се разминават само в едната лента. Пожарната очевидно източва вода от наводнени мази в една от сградите в началото на подлеза. Tова предизвиква голямо задръстване на левия завой на кръстовището на “Антим I” с бул. “Мария Луиза”. Колоната тук трябва да изчака поне три цикъла на светофара, за да премине.

Подлезът “Шипка” е натоварен и в обратната посока от улица “Колони” към “Антим I” заради вече спряното движение по бул. “Приморски” от светофара на ул. “Михаил Колони” до Икономическия университет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *