Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
УМБАЛ “Св. Марина” търси медицински сестри
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Свободни места има във всички медицински направление, уточнват от Терапията

Университетската многопрофилна болница “Света Марина” търси да назначи медицински сестри във всички медицински направления, съобщават от дружеството.

2 (5)

Кандидатите трябва да имат диплома за завършено образование, специалност “Медицинска сестра”. Те трябва да  са креативни, комуникативни и отговорни личности и да имат умения за работа в екип.  Компютърната грамотност е предимство.

На бъдещите си служители МБАЛ “Св. Марина” ЕАД предлага конкурентно възнаграждение, възможност за развитие на професионалните умения и знания, както и работа в динамична и стимулираща среда.

Допълнителна информация можете да получите на телефони:

052 978 209 – Главна медицинска сестра
052 978 594; 052 978 623 – Направление „Човешки ресурси”

obiava

1 коментар

  1. Доницети

    Конкурентно заплащане?! Ха, ха , ха! И, ако ремонтирате отделението им, им удържате ремонта от изработените пътеки, нали? От випуск 2017 нито един не е почнал в тази болница, защо ли?! Ами дайте им заплати, а не пренебрежително отношение, много извънреден труд, който няма как да се компенсира защото няма достатъчно персонал и от там много извънреден труд, защото …. И да не си помислите, че това е извънреден труд по силата на кодекса на труда?! Ооо, нееее- това е просто труд който сте положили над норматива за 40 часова работна седмица и нищо повече. А бройките са по една сестра на 10 доктора и 30 пациента.
    Хубавото е, че няма значение кой колко и как работи- подписвате колективен трудов договор и заплатата е еднаква за всички: пропускаш да дадеш лекарствата на болните (няма да си разваляш съня я), не им даваш вода и храна (така или иначе ще пукнат), не чистиш и дезинфекцираш (те докторите ходят навън с дрехите и чехлите с които влизат в операционната)- ще вземеш толкова колкото другите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *