Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Илиев: Даниел Димов подписва, ако до петък не си намери отбор в чужбина
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Черно море - Лудогорец 2 (25)

Треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира представянето на своите футболисти след седмата контрола на тима от зимната подготовка.

“Със сигурност настройката ни за игра не се получи, като се има предвид, че играем срещу втория отбор на Лудогорец. Лошото е, че вкарахме едно напрежение, в една контрола.. една тренировка. Негативното е, че допуснахме такива грешки, за да ни вкарат головете. След това изобилстваха единоборствата, което пък от друга страна е много близко до това, което ни очаква в първенството”, каза Илиев.

Относно Даниел Димов, който днес започна титуляр срещу Лудогорец, треньорът на “моряците” сподели: “С него сме се разбрали, че ако до петък не си намери отбор в чужбина в понеделник ще подпишем договор. Със сигурност няма да привличаме на всяка цена други хора. Видяхте, че с нас в Турция пътуваха 7/8 юноши. Всички играчи играха еднакво време в контролите. Не ги взехме да трупаме някакви активи, а защото очакваме някои от тях да влезе и да заиграе”.

“До края на първенството ще се види на кои хора ще може да се разчита. Не говоря спортно-технически, а дали е правилно това, което тръгваме да правим. Много е важно за един треньор като влезе в една съблекалня и говори да не вижда празни погледи, а една искрица в тези хора”, завърши Илиян Илиев.

Вижте всичко, което каза треньорът на Черно море:

3 коментара

  1. фен

    Това за “колелото” се върти го повтарят от 15 години и още чакат да се завърти, то времето си минава и Земята се върти, а те стоят на едно място и се утешават от злобата си.

  2. Джинджифил Глухарчев

    Дано Димов да си намери отбор в чужбина

  3. Александър

    Томов, гледай си Спартак на къде е и не се меси в А група. Жалки сте вие!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *