Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Магично шоу телепортира варненци
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

ECF2AD69-E3CB-409A-9937-007699CC9656

Вижте кога Братя Сафронови ще гостуват във Варна

Зрители изчезват в магичното шоу “Мълния” на Братя Сафронови, в което се преплитат новаторски технологии, вълшебство и каскади. Илюзионисти номер 1 на Русия ще гостуват за първи път в България – тази вечер в София, зала 1 на НДК, и на 13 февруари във Варна – ДКС, съобщават организаторите, цитирани от БНР.

Братя Сафронови ще накарат девет души от публиката да изчезнат. Един от най-зрелищните номера на магьосниците се казва “Изчезване на зрители”, а създаването на илюзията отнема повече от пет години всекидневна работа. Илюзионистите ще поканят девет души от залата, избрани на случаен принцип, ще ги накарат да изчезнат от сцената и за броени секунди ще ги “телепортират” в другия край на залата.

BDAC98EF-B7A2-458F-B3C5-FFD4FBEB860F
Братя Сафронови казват, че най-трудните фокуси са свързаните с физическа подготовка и каскади, в които рискуват живота си, а на българските зрители пожелават да правят добрини и да им се случват вълшебства.

У нас магьосниците ще покажат и други от най-зрелищните си номера като “Телепорт”, “Разполовяване”, “Горещи метални прътове” – изключително опасен номер, който държи зрителите в напрежение през цялото време. При изпълнението му асистентка на илюзионистите е в кутия, през която мълниеносно минават нажежени метални прътове. Всички декори и помощни материали се показват на зрителите подробно преди всеки номер, за да се убедят, че няма измама – само илюзия.

Братя Сафронови са победители във World Best big illusion от международния фестивал Wizard trophy, Най-добро илюзионно шоу на годишната церемония на Fashion TV, носители са на премия за принос към световната илюзия – Wizard trophy. Едни от най-впечатляващите им номера са “Ходене по стена”, в който Сергей Сафронов изкачва вертикална стена с височина 15 м, при температура минус 20 градуса, “Опасен влак” – през Илия Сафронов минава влак, а в кулминацията той остава невредим. Илюзията е подготвяна повече от три години.

В “Преминаване през стена” Сергей Сафронов преминава през тухлена стена на сграда, след което се показва през прозореца й. А в “Измъкване от аквариум под вода” той излиза от тесен аквариум, пълен с вода за 1.30 м., като се освобождава от белезници и четири катинара, заключващи капака на аквариума. Легендарната илюзия е изпълнена за първи път от великия Хари Худини през 1907 г.

За последните 15 г. магическите шоуспектакли на Братя Сафронови са изумили повече от пет милиона зрители по света.

Шоуспектакълът “Мълния” е подходящ и за възрастни, и за деца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *