• Варна
  0°
  ясно небе
  Влажност: 68%
  Вятър: 2m/s SW
  Варненските данъчни продават на търг тонове алкохол
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: offnews.bg
  Снимка: offnews.bg

  Алкохолните продукти се продават на групи

  Над 21 тона алкохол и алкохолни напитки продава на търг варненската дирекция на НАП. Става въпрос за отнети и изоставени в полза на държавата акцизни стоки, съобщи Дарик.

  От съобщението, качено на сайта на приходната агенция става ясно, че алкохолните продукти се продават на групи. Първата група от 13 100 литра включва ракия, наливен етилов алкохол, джин, водка, уиски, ром, бренди и калвадос. Наддаването за тях ще започне от 17 380 лева.

  Втората група представлява 4450 литра ликьор, мента, кампари, мастика, узо, пастис, анасонови настройки и замбука, оценени на 1760 лева.

  3900 литра вино и вермут са включени в третата група, която се продава на цена от 450 лева.

  Продажбата ще се извърши чрез търг с тайно наддаване. За участие в него се допускат само лицензирани складодържатели, притежаващи валиден лиценз за управление на данъчен склад за производство и/или за складиране на акцизни стоки издаден от Агенция “Митници”.

  Предлаганите стоки подлежат на преработка, която се извършва с цел последващата им реализация като годен краен продукт или тяхното оползотворяване по друг подходящ начин, включително деструкция. Стоките се намират в Западната промишлена зона на Разград.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg