• Варна
  0°
  ясно небе
  Влажност: 68%
  Вятър: 2m/s SW
  5 автобусни линии с промени в маршрутите заради изграждането на бул. „Левски“
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Автобус

  Ще важат до приключване на изкопните работи в сутрешните часове на 16-и февруари

  Във връзка със строително-ремонтните работи и затваряне на северното платно за движение на бул. „Вл. Варненчик“ в участъка от ул. „Патриарх Евтимий“ до ул. „Акад. Сахаров“ от “Градски транспорт” ЕАД Варна съобщават за следните промени в маршрутите на автобусни линии 18, 22, 41, 148 и 409 до приключване на изкопните работи в сутрешните часове на 16-и февруари.

  Линии 1, 18 и 41 след спирка „Тракия“, ще преминават надясно по ул. „Отец Паисий“, наляво по бул. „Сливница“, наляво по ул. „Акад. Сахаров“ и на бул. „Вл. Варненчик“ ще се включват по маршрута си. Няма да се обслужват спирки „Патриарх Евтимий“ и „Автогара“.

  Линия 22 от ЖП Гара ще преминава ул. „Кракра“, „Дрин“, „Д-р Пискюлиев“, „Отец Паисий“ (това е маршрута на линия 23), на кръстовището със „Сливница“ наляво по булеварда, на кръстовището на „Христо Смирненски“ наляво посока „Вл. Варненчик“ и се включва по маршрута си. Няма да се обслужват спирки „Централна поща“, „Тракия“, „Патриарх Евтимий“ и „Автогара“;

  Линия 148 от Почивка след спирка „Чаталджа“ ще завива надясно по бул. „Цар Освободител“ (по маршрута на линия 118), на кръстовището с ул. „Акад. Сахаров“ наляво (по маршрута на линия 7), бул. „Сливница“ и след кръстовището с бул. „Хр. Смирненски“ продължава по маршрута си. Няма да се обслужват спирки „Пл. Съединение“, „Музея“, „Катедралата“, Тракия“, „Патриарх Евтимий“ и „Автогара“;

  Линия 409 посока Аксаково след спирка „Тракия“ ще завива надясно по ул. „Отец Паисий“, наляво по „Сливница“, на кръстовището с „Акад. Сахаров“ наляво и на бул. „Вл. Варненчик“ се включва по маршрута си.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg