Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Спартак 1918 ще гради облик и стил на игра през пролетта
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Спартак 1918

Спартаклии започват годината в Трета лига – Североизточна група с домакинство срещу Калиакра в събота от 14 часа на стадион „Локомотив”

Голямата ни цел напролет е постепенно да изградим облик и стил на игра в Спартак. Това обяви за „Народно дело Седмицата” Енгибар Енгибаров.

„За тези 6 седмици по време на зимната подготовка поставихме само началото и в хода на първенството ще продължим да доизграждаме стила ни на игра. Радвам се също, че създадохме прекрасен колектив. Доволен съм, че момчетата се стараят, разбират моите изисквания и се стремят да ги изпълняват”, каза треньорът.

Енгибаров уточни, че не прави сметки за точки и класиране, но гарантира, че във всяка среща ще гонят победата и максимума.
„Има върху много неща да работим. Знаем кои са ни слабостите и ще ги отстраняваме. Аз съм убеден, че от мач на мач Спартак ще играе по-добре и ще радва вярната си публика”, допълни Енги, който ще разчита на група от 22 футболисти за двубоите от втория полусезон. Последното ново попълнение на тима е вратарят Георги Ставрев. Той е син на бившия страж на Литекс и Локомотив (Пд) и идва от Верея.
Ставрев и всички нови попълнения ще бъдат картотекирани в началото на тази седмица. Най-вероятно права няма да получи само нигериецът Иносент Нвокоро, чийто документи още не са готови.

Спартаклии започват годината в Трета лига – Североизточна група с домакинство срещу Калиакра в събота от 14 часа на стадион „Локомотив”.

Енгибар Енгибаров ще разчита на група от 22 футболисти в Спартак за двубоите напролет в Трета лига – Североизточна група. Всички нови попълнения на тима без нигериеца Ино ще бъдат картотекирани до четвъртък в ЗС на БФС Варна.

Ето състава и номерата на футболистите:

Съставът за пролетта:
Вратари: 12. Мирослав Марков, 1. Георги Ставрев, 28. Калин Дянков

Защитници: 16. Александър Йовчев, 15. Боян Илиев, 17. Вилиян Денчев, 24. Михаел Михалев, 6. Милен Николов, 5. Георги Гушлев, 3. Веселин Костадинов, 21. Виктор Димитров

Халфове и нападатели: 19. Тодор Маринчев, 13. Васко Боев, 8. Георги Димитров, 7. Славомир Събков, 9. Десислав Дяков, 2. Иносент Нвокоро, 7. Кирил Радев, 11. Илиян Неделчев, 18. Ивайло Русев, 14. Иво Михайлов, 22. Милен Бабаджанов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *