• Варна
  12°
  разкъсана облачност
  Влажност: 32%
  Вятър: 9m/s ENE
  „Привличане“
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  189109D8-6F82-4FA5-BFDF-50F32F1019B7

  За галапремиерата в морската столица пристигат Яна Маринова и Башар Рахал, които са и продуценти на лентата

  Новият български филм „Привличане“ беше представен за пръв път пред варненската публика на 21-ви февруари. За галапремиерата в морската столица пристигнаха Яна Маринова и Башар Рахал, които са и продуценти на лентата.

  Те избират Варна, тъй като част от снимките на филма са заснети в града през лятото на 2017 г. В лентата участват още Луиза Григорова, Койна Русева, Владо Пенев, Радина Боршош и Живко Симеонов. Режисьор е Мартин Макариев. За прожекцията са пуснати лимитиран брой билети, които вече са в продажба. Посетителите ще могат да вземат автограф и да си направят селфи със звездите от 18:00 часа.

  Филмът тръгна по кината на 23-ти февруари.

  Младата учителка по история Лора Ангелова (Яна Маринова) е разкъсвана между любовта си към училището, което баща й е основал, и миналото си на състезател по спортни танци. Колегите и я уважават, а учениците я обожават. Всичко изглежда безоблачно до мига, в който директорският пост в гимназията е овакантен и Ангелова се оказва в пряка конкуренция с амбициозната си и коварна колежка Великова (Койна Русева). Повереният на Лора 12ти клас също е изправен пред проблеми. Диана (Луиза Григорова), дъщеря на основния спонсор на елитното училище ( Башар Рахал),е красива и секси лигла, която не пропуска да демонстрира луксозния си начин на живот. Тя смята, че на света няма нещо, което дане може да се купи със секс или пари. Дори това да е гаджето на най-добрата й приятелка Соня (Радина Боршош). Манипулациите на Диана водят до разразяването на скандал, в центъра на който е секс клипчес нейни съученици, заснето в танцовата зала на Лора Ангелова. Междувременно в училището е назначен нов преподавател по музика -Калин Соколов (Александър Сано), поп звезда и новоизлюпен продуцент. Училищните връзки неизменно ще го оплетат. Чия страна, обаче ще избере той? И има ли изобщо страна, или всеки е сам за себе си? Месец преди абитуриентския бал на своя клас, Лора Ангелова ще трябва да докаже на всички, че верният избор винаги е по-труден, но си струва! А музиката и танците са част от училище…

  ФИЛМЪТ СЕ РАЗПРОСТРАНЯВА ВЪВ ФОРМАТ 2D

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg