• Варна
  3°
  разкъсана облачност
  Влажност: 69%
  Вятър: 2m/s NNW
  Благотворителен базар събира пари за лечение на болно бебе
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Можете да помогнете на Станислав с вещи, домашни сладкиши, мартеници

  На 24-ти февруари в The Social Teahouse – Чайната на улица „Преслав” №53 от 9 до 16 часа ще се проведе благотворителен базар за малкия Станиславчо, който страда от детска церебрална парализа и епилепсия. За да може малчуганът да живее по-добре и да се лекува, към момента са му нужни 2 160 евро всеки месец за рехабилитация в Турция – Рибем, откъдето дават голям шанс детето да се възстанови напълно.

  27072967_10215767716050488_8383838274055808858_n

  Организаторите на благотворителния базар се обръщат се с молба към всички нас за помощ: “Търсим стока за базара – всякакви книги, детски, романи, криминални, любовни.
  Занимателни игри, училищни помагала, принадлежности за рисуване…
  Идва и 1-ви март, ще се радваме, ако някой предостави от своите ръчно изработени мартеници в подкрепа на малкия ни герой – Станислав
  Всякакви сувенири, както и ръчнонаправeни
  Домашно приготвени вкусни изкушения- дребни сладки, кексчета, мъфини, курабии, соленки, кифлички, всичко, което може да приготвите в домашни условия, ден преди датата на базара.

  Всичко, което решите, че би било в помощ на детето, може да изпращате на адрес:
  Град Варна, офис на Еконт – Червен площад на Денка Димова Желева, телефон за връзка: 0889046977
  Молим всеки, който изпрати стока за базара, да поеме доставката си, защото нямаме възможност да поемем 10-20-50 доставки.
  Всеки, който е от град Варна, може да занесе нещата, които е решил да дари за базара, на самия ден и място и да се включи с продажбите на вещите”.

  Тези от вас, които искат да закупят вещи благотворително, в помощ на малкия Станислав, може да заповядат в Социалната чайна, от 11 до 16 ч.

  Станислав Ангелов Стоянов е роден на 19.01.2017 г. в град Варна. Детето е с епилепсия и детска церебрална парализа. Малко човече, което трябва да се бори за нормален живот отсега… Тъжно, но факт. Във възрастта, в която трябва да се учи да се изправя и да прави крачки напред, а след това да започне да отваря всички всевъзможни шкафове и да пипа и опознава всичко около себе си, Станиславчо не може да стане от легълцето си заради заболяването си.

  В турската клиника ACIBADEM в Истанбул дават шанс за неговото пълно възстановяване. Сумата от 8000 лева, нужни за всички изследвания, които трябва да се направят на Станислав, е непосилна за неговото семейство, за това Ви молим, скъпи приятели, нека помогнем отново и нека дадем шанс на Станислав да живее пълноценно, радвайки се на едно безгрижно и палаво детство!

  След провеждането на всички изследвания, клиниката в Истанбул ще даде точна оферта и план за лечението на Станислав.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg