Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Варна домакин на “Национални дни на кариерата”
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

image002

Това е значимо събитие за младите специалисти за достъп до големите компании, а на работодателите – възможност да привлекат повече качествени млади служители

177 компании ще участват в най-големия кариерен форум в България „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот”, който ще се проведе на 19 март във Варна.

Добавената стойност за обществото е видима от статистиката, която показва, че през годините от него са стартирали над 40 000 професионални кариери. „Национални дни на кариерата“ е значимо за пазара на труда събитие, което предлага на младите специалисти непосредствен достъп до големите компании, а на работодателите – възможност да привлекат повече качествени млади служители.

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ е най-мащабният и утвърден форум за студентски стаж и кариера на територията на страната. Събитието се провежда в 8 академични града в България. Освен Морската столица, домакини на проявата ще бъдат още София, Русе, Велико Търново, Габрово, Свищов, Бургас и Пловдив.

“Национални дни на кариерата“ се организира за 17-а поредна година от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Генерален спонсор е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *