Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
C3i Solutions отбеляза една година от откриването на офиса си във Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Към момента екипът им в Морската столица наброява 51 души, обслужващи клиенти от цял свят

Варненският офис на американската компания C3i Solutions – водещ доставчик на услуги в областта на технологиите и аутсорсинга на бизнес процеси за фармацефтичната идустрия отпразнува своята първа година, затвърждавайки тенденцията IT секторът да увеличава своето присъствие и инвестиции в града.

DSC_2022
Екипът отбеляза повода с парти край брега на морето, а ето какво сподели Светослав Георгиев, Вицепрезидент, Международна оперативна дейност към C3i Solutions по време на тържеството:
„С разрастването на дейсността на C3i Solutions – България продължава да е ключов център за обслужването на клиентите ни по цял свят. През 2017-та избрахме да отворим офис във Варна, поради големия потенциал на младите и образовани хора с добра езикова подготовка в града. Днес, година по-късно, при нас работят два пъти повече от първоначално планирания брой служители, преизпълнили двойно плана за брой поддържани от тях клиенти. Варна е пример за екип, изграден върху доверие и уважение сред колеги. Именно благодарение на техните качества успяхме да разширим обхвата на предоставяните от офиса услуги толкова бързо.“

Компанията стъпва в България през 2005 година и за този период дейността ? се разраства многократно. С3i Solutions има центрове още в САЩ, Индия, Китай и Япония, в които към днешна дата работят над 4000 души. Със своето експертно ноу-хау и над 30 години опит в сферата, С3i Solutions е привлякла в клиентското си портфолио по-голямата част от ТОП 20 на фармацефтичните компании.

Центърът в Морската столица, вече една година, обслужва клиенти на английски, френски, немски, италиански, испански, португалски, турски и холандски език. Към момента в него работят над 50 души, предоставящи решения на технически и мрежови проблеми – 24 часа, 7 дни в седмицата, на запитвания от едни от топ фармацефтичните компании в света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *