• Варна
  7°
  разсеяна облачност
  Влажност: 93%
  Вятър: 1m/s SE
  Нова фирма за лечение в Турция стъпи на българския пазар
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Light Medi извършва безплатни консултации за лечение на всякакъв тип заболявания и работи с няколко от най-големите турски клиники

  Търсенето на медицинска помощ в Турция става все по-популярно у нас. Причините за това са много – от достъпните цени до високото качество на медицинското обслужване в южната ни съседка. От близкото разстояние, което улеснява семействата на пациентите, до изключително професионалното и съпричастно отношение на медицинските специалисти в турските здравни заведения.

  Как, обаче, да изберем в коя от многобройните болници да се лекуваме?
  Как да намерим най-подходящия специалист?
  Как да си запазим час за преглед, да огранизираме нужните ни процедури и интервенции?
  Как да получим най-доброто като качество и цена медицинско обслужване?
  И не на последно място – как да се ориентираме в една непозната страна, чийто език не говорим?

  Ангажиментът за уреждането на всички тези въпроси поема Light Medi Health Travel & Consultancy. Това е консултантска фирма в областта на здравния туризъм, която се ангажира да предостави най-високите стандарти на пациентите в областта на медицинското лечение в Турция, като комбинира най-ефективните методи на лечение и най-ниските цени.

  lm

  За разлика от останалите консултантски фирми, Light Medi работи едновременно с 4 големи болници (Окан университети, веригата Конак хастанеси, веригата Медикал парк, МС хоспитал). Екипът от консултанти проследява целия процес на заболяването, избира лекар и болница, където пациентът може да получи най-точните и най-добри услуги. Във връзка с диагностицираното заболяване фирмата осъществява предварителна среща с лекаря от името на пациента и гарантира най-ниската цена и най-добрия специалист за съответната процедура (операция) и лечение в Турция.

  Макар и да е отскоро на българския пазар Light Medi вече подписа договор с Turkish airline и така гарантира комфорта на своите пациенти – те имат възможност да пътуват за лечение в Турция директно от Варна или от София на изключително ниски цени.

  Компанията извършва безплатни консултации с турските специалисти като получаването на лекарско становище относно Вашето заболяване не ви ангажира с решение за лечение.
  Представители на фирмата са:
  за Турция главен мениджър г-н Юмер Садула Емин +905311034645,
  за България главен мениджър г-жа Галина Костова Рачева +359879199022

  Офис:
  България, Варна
  Бул. Република 15 (Медицински център “Младост”)
  ет.4, крило В, кабинет 428

  Тел.052/580253
  Тел.0876/255644, 0876/255654
  info@lightmedi.com
  galina@lightmedi.com
  omer@lightmedi.com
  www.lightmedi.com

  5 коментара

  1. Наталия

   Здравей те!Интересуваме преглед при гастроентеролог в Турция каква е цената. От 5 години съм със проблем в стомаха без уточнена диагноза.

   • Galina Racheva

    Здравейте .Моля свържете се с нас на http://www.lightmedi.com или на тел.0879199022 за да ви изготвим индивидуална оферта и да можем по-точно да се запознаем със състоянието ви.
    Поздрави от екипа на Light Medi health and travel!!!

  2. Анелия

   Да попитам може ли да се присаждат пръсти в клиника в турция

  3. Тошка Михова

   Интерисуваме се къде могат да се извършат изследвания за установяване на причината за: заболяването “ХИПОГОНАДИЗЪМ”, при мъж на 30г. Евентуално първо консултация със съответния специалист,с досегашни изследвания. Благодаря.

  4. Петър Петров

   Здравейте, от 2015г. съм диагноза ХУК. До този момент съм лекуван с три вида биологични лекарства. До този момент освен че ме подържат в някакво ниво никога не съм постигал ремисия. Вече съм решил да търся оперативно лечение. Прочетох за вас и се надявам да ми помогнете в моето решение. Ще се радвам даа ми отговорите.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg