Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Нова фирма за лечение в Турция стъпи на българския пазар
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Light Medi извършва безплатни консултации за лечение на всякакъв тип заболявания и работи с няколко от най-големите турски клиники

Търсенето на медицинска помощ в Турция става все по-популярно у нас. Причините за това са много – от достъпните цени до високото качество на медицинското обслужване в южната ни съседка. От близкото разстояние, което улеснява семействата на пациентите, до изключително професионалното и съпричастно отношение на медицинските специалисти в турските здравни заведения.

Как, обаче, да изберем в коя от многобройните болници да се лекуваме?
Как да намерим най-подходящия специалист?
Как да си запазим час за преглед, да огранизираме нужните ни процедури и интервенции?
Как да получим най-доброто като качество и цена медицинско обслужване?
И не на последно място – как да се ориентираме в една непозната страна, чийто език не говорим?

Ангажиментът за уреждането на всички тези въпроси поема Light Medi Health Travel & Consultancy. Това е консултантска фирма в областта на здравния туризъм, която се ангажира да предостави най-високите стандарти на пациентите в областта на медицинското лечение в Турция, като комбинира най-ефективните методи на лечение и най-ниските цени.

lm

За разлика от останалите консултантски фирми, Light Medi работи едновременно с 4 големи болници (Окан университети, веригата Конак хастанеси, веригата Медикал парк, МС хоспитал). Екипът от консултанти проследява целия процес на заболяването, избира лекар и болница, където пациентът може да получи най-точните и най-добри услуги. Във връзка с диагностицираното заболяване фирмата осъществява предварителна среща с лекаря от името на пациента и гарантира най-ниската цена и най-добрия специалист за съответната процедура (операция) и лечение в Турция.

Макар и да е отскоро на българския пазар Light Medi вече подписа договор с Turkish airline и така гарантира комфорта на своите пациенти – те имат възможност да пътуват за лечение в Турция директно от Варна или от София на изключително ниски цени.

Компанията извършва безплатни консултации с турските специалисти като получаването на лекарско становище относно Вашето заболяване не ви ангажира с решение за лечение.
Представители на фирмата са:
за Турция главен мениджър г-н Юмер Садула Емин +905311034645,
за България главен мениджър г-жа Галина Костова Рачева +359879199022

Офис:
България, Варна
Бул. Република 15 (Медицински център “Младост”)
ет.4, крило В, кабинет 428

Тел.052/580253
Тел.0876/255644, 0876/255654
info@lightmedi.com
galina@lightmedi.com
omer@lightmedi.com
www.lightmedi.com

4 коментара

 1. Наталия

  Здравей те!Интересуваме преглед при гастроентеролог в Турция каква е цената. От 5 години съм със проблем в стомаха без уточнена диагноза.

  • Galina Racheva

   Здравейте .Моля свържете се с нас на http://www.lightmedi.com или на тел.0879199022 за да ви изготвим индивидуална оферта и да можем по-точно да се запознаем със състоянието ви.
   Поздрави от екипа на Light Medi health and travel!!!

 2. Анелия

  Да попитам може ли да се присаждат пръсти в клиника в турция

 3. Тошка Михова

  Интерисуваме се къде могат да се извършат изследвания за установяване на причината за: заболяването “ХИПОГОНАДИЗЪМ”, при мъж на 30г. Евентуално първо консултация със съответния специалист,с досегашни изследвания. Благодаря.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *