• Варна
  6°
  разсеяна облачност
  Влажност: 70%
  Вятър: 3m/s NE
  Изкуството да дариш живот
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  74056.w470

  Концерт на талантливите деца на Варна в помощ на Неонатологията на варненската АГ-болница, в който ще вземат участие хип-хоп формация “The Center”, ансамбъл “Родина”, ученици от Националното училище по изкуствата „Добри Христов“, наградената от Фондация „Димитър Бербатов“ талантлива варненка – Жасмин Стоянова, шампионката по художествена гимнастика Михаела Архондиева и др.

  Водещ на концерта ще е комикът и илюзионист Паскал Паскалев. Билетите за благотворителната инициатива вече могат да бъдат закупени от билетния център на ФКЦ. Те ще се продават включително в деня на концерта. Цената на билетите е 10 лева.

  Концертът е организиран от Интеракт-клубовете във Варна, а събраните средства ще бъдат дарени за закупуването на два апарата за отделението по неонатология в СБАГАЛ „Проф. д-р Димитърт Стаматов“ – Варна. За обгрижването на недоносените бебета са спешно необходими ЕКГ-апарат и Фетален монитор. Зад гърба си младежите вече имат няколко успешни инициативеи, благодарение на които бе закупен специализиран стол за комбинирано лъче- и химиолечение на онкологично болни пациенти за „СБАЛОЗ д-р Марко А. Марков – Варна“, бе финансирана дейността на “Сдружение на родителите на деца със Синдром на Даун” и бяха събрани и средства за изграждането на специализирана стая за игри и рехабилитация в дома за медико-социални грижи “Майка и дете” във Виница.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg