Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
9 души пострадаха при катастрофи във Варненско за ден
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Линейка, полиция

9 човека са пострадали при пътни инциденти, регистрирани на 14 април във Варненско.

Около 04:30 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. „Отец Паисий“ и бул. „Сливница“, е възникнало ПТП. Водачката на лек автомобил „Фиат“ Д.С. (30 г.) от Варна, при наличие на пътен знак „Б2 – Спри! Пропусни движещия се по път с предимство“, не пропуска и блъска лек автомобил „Роувър“. Вследствие на инцидента е пострадал пътник от втория автомобил (29 г.), който получава контузни наранявания, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

Около 08:00 часа, в с. Момчилово, е възникнало ПТП. Водачът на лек автомобил „Опел“ Н.С. (34 г.), местен жител, при излизане от стопански двор, не пропуска и блъска странично лек автомобил „Опел“, който се преобръща извън пътя. Вследствие на инцидента е пострадал водачът на втория автомобил (50 г. от с. Есеница), който получава контузия на глава, както и трима пътници от същия на възраст 28 г., 20 г. и 35 г., които също са получили контузии. Четиримата са прегледани и освободени, без опасност за живота.

Около 09:00 часа, в с. Ветрино, е възникнало ПТП. Водачът на лек автомобил „Шкода“ М.В. (36 г.) от Бургас, при навлизане в кръстовище, отнема предимството на лек автомобил „Мерцедес“. Вследствие на инцидента са пострадали две жени, пътуващи в първия автомобил – на 79 г. и на 81 г., които получават съответно фрактура на нос и контузия на колене. Двете са прегледани и освободени за домашно лечение, без опасност за живота. По случая има образувано досъдебно производство.

Около 12:10 часа, на пътя Варна – Белослав, е възникнало ПТП. Водачът на мотоциклет „Сузуки“ К.Г. (42 г.) от Варна, поради движение с несъобразена скорост и наличие на десен завой, губи контрол над МПС и се блъска в крайпътна мантинела. Вследствие на инцидента мъжът е получил фрактура на глезен, прегледан е и настанен за лечение в болнично заведение, без опасност за живота.

Около 14:25 часа, в гр. Варна, на кръстовището на бул. „Вл. Варненчик“, е възникнало ПТП. Водачът на лек автомобил „Ауди“ Д.Н. (20 г.) от Аксаково, поради движение с несъобразена скорост, застига и блъска отзад лек автомобил „Фолксваген“. Вследствие на инцидента е пострадала водачката на втория автомобил (57 г.), която получава контузни наранявания, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *