Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Александър Цветков се сбогува с феновете на Черно море
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Александър Цветков

Когато дойдох на “Тича” преди две години всички в клуба ме приеха и ми помогнаха да възродя кариерата си

Халфът Александър Цветков използва официалния сайт на Черно море, за да се сбогува с феновете на “моряците”. Цветков разтрогна договора си с варненския клуб в първия работен ден на седмицата по взаимно съгласие.

“Прекарах две чудесни години във варненския клуб. За мен бе удоволствие да съм част от този отбор. Благодаря на феновете, които бяха неотлъчно зад нас, въпреки проблемите, които ни съпътстваха през сезона. Подкрепяха ни и в победи, и загуби. Благодаря на моите съотборници, най-вече за доброто отношение към мен. Благодаря и на ръководството на Черно море. Когато дойдох на “Тича” преди две години всички в клуба ме приеха и ми помогнаха да възродя кариерата си. Пожелавам на Черно море да успее да постигне целта си през този сезон – класиране в евротурнирите”, каза Цветков.

1 коментар

  1. Мимито Луканката

    Успех, Сашо! Със сигурност си по-добър от Кики Рики и от Витанов, и от Огнянов, но явно треньора не те харесва. Жалко. Илиан Илиев при всичките му качества и моряшко сърце винаги е имал тази много гадна черта на характера да е малко злобар, злопаметен и отмъстителен – влезеш ли му за нещо в черния тефтер няма излизане от там. По цял свят, обаче процедират така – подкрепят треньора, така, че не ни остава нищо друго освен да вярваме на Илиан, защото доказа, че може, знае и е моряк, а на Сашо успехи занапред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *