Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Учениците от “Васил Друмев” триумфираха в турнира за първи клас на ДФК “Делфините”
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

 DSC09026

При второкласниците първо място заеха учениците от ОУ “Васил Друмев”, а за трети клас №1 е тимът на ОУ “Никола Вапцаров”

Възпитаниците на ОУ “Васил Друмев” триумфираха в турнира за първи клас на ДФК “Делфините”. На второ, трето и четвърто място се наредиха съответно Сборният отбор и двата отбора на ОУ “Патриарх Евтимий”.

В състезанието бяха раздадени и индивидуални награди. За най-полезен играч в турнира беше определен Никола Алегзандър от ОУ “Патриарх Евтимий”. Голмайстор стана Денислав Димов от Сборния отбор. За най-добър вратар бе определен Никола Алекзандър от ОУ “Васил Друмев”.

DSC09106В турнира за втори клас първо място заеха учениците от ОУ “Васил Друмев”. Второ, трето и четвърто място в надпреварата заеха съответно второкласниците от ОУ “Н. Вапцаров”, ОУ “Патриарх Евтимий” и ОУ “Цар Симеон”.

Димитър Вълчев от ОУ “Никола Вапцаров” грабна приза за най-полезен играч. Петър Димитров от ОУ “Патриарх Евтимий” беше определен за голмайстор в тази възрастова група. Най-добър под рамката на вратата бе Ники Павлов от ОУ “Васил Друмев”.

DSC09158В турнира за 3-ти клас първо място заеха учениците от ОУ “Никола Вапцаров”. На второ място се наредиха възпитаниците на ОУ “Васил Друмев”.

Финалната фаза на ежегодните турнири на ДФК Делфините се проведе в Спортен комплекс Младост, със съдействието на Община Варна и Зоналния съвет на БФС. Участие взеха отборите от всички училища във Варна, които работят по програмата на ДФК Делфините.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *