Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
„Ветроходна академия Кор Кароли“ обучава безплатно младежи
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

cor_caroli_sa

Първият ветроходен курс за начинаещи стартира от 25 май 2018 г., а дебютът на спортно-състезателния курс ще бъде на регата „Варна Ченъл Къп“

Започва проект „Ветроходна академия Кор Кароли“ за развитие и обучение на хора от всички възрасти по ветроходство на българското Черноморие.

„Ветроходна академия Кор Кароли“ е проект с частно финансиране за социално-отговорна кауза. Финансовите постъпления са насочени за привличане към морската идея и безплатно обучение по ветроходство на млади хора чрез програма „Младежи“ в разнообразните ветроходни курсове.

Програма „Младежи“ на „Ветроходна академия Кор Кароли“ е за момичета и момчета на възраст между 18 и 24 години в неравностойно положение (включително с финансови затруднения). Младежи, които са настоящи студенти, се приемат с предимство в програмата. За повече информация и записвания: www.corcarolisailing.org.

„Ветроходна академия Кор Кароли“ цели да популяризира ветроходството в България, като предава на хора от всички възрасти ветроходни умения и знания, чрез достъпни интензивни курсове за: начинаещи, напреднали, спортно-състезателно и ексклузивно ветроходство на класически и модерни яхти. Първият ветроходен курс за начинаещи стартира от 25 май 2018 г., а дебютът на спортно-състезателния курс ще бъде на една от най-красивите регати на българското Черноморие: „Варна Ченъл Къп“ (31 май-03 юни).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *