Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
54 часа маратон за добри идеи
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Юбилейният Startup Weekend Varna събира над 100 ентуасиасти

Техническият университет във Варна ще събере над 100 startup предприемачи и ентусиасти в рамките на 10-то юбилейно издание на Startup Weekend Varna’2018.

Startup Weekend Varna

В рамките на почти три дни всеки един от участниците ще има както възможността да претвори иновативната си идея в бизнес и да получи обратна връзка от дългогодишни професионалисти, така и да представи идеята си пред активни инвеститори и да се присъедини към активна предприемаческа общност.

Няма ограничение в идеите, които могат да се разработят в това издание на Startup Weekend Varna. Приемливи са всички сфери – mobile, health, food, education, fintech и всички онези области на бизнеса, за които и организаторите от клуб “Предприемачество и иновации” към ТУ може да не са се досетили.

Бъдещите предприемачи ще бъдат насочвани и подпомагани от доказани имена в бизнеса като програмистът Юлиан Сапунджиев, Галина Момчева от ВСУ “Черноризец Храбър”, digital екпертът Иво Илиев, Ксения Виноградова – една от малкото дами управител на startup с опит в croudfunding финансирането, Мартин Попов от Interactive Share.

Преценката за най-добре реализирана бизнес идея ще е на Пламен Петров от Фонда на фондовете, Пресиян Каракостов от Pub Galaxy – част от мрежата на Endevor, и Юлиян Бориславово от хостинг компанията ICN.

Как?

За да се включите в предизвикателството се нуждаете от 54 часа, една или повече идеи, готовност за малко сън, добър екип – който може да сформирате и на място, и билет.

Билетите са налични от страницата на събитието.
За студенти и учащи цените са безплатни. Нужно е единствено да използват промо код HYPESHAPE при покупка на билета

Кога?

От 25 до 27 май 2017 г.

Къде?

Технически университет Варна, ул “Студентска” 1, Варна (бившата столова/ Макао)

За Startup Weekend:

Startup Weekend e интензивно 54-часово събитие, в рамките на което всеки може да влезе в обувките на един предприемач. Форум, на който програмисти, дизайнери, маркетинг специалисти, икономисти или само стартъп енсусиасти се събират, споделят идеи, сформират екипи и проверяват дали идеята им може да се превърне в успешен бизнес. Всяка година в различни точки на света се организират няколко десетки startup weekend-а, които формират международна startup общност.

Всяко едно събитие се записва. Финалните презентации на готовите продукти се качват на страницата на фондацията Startup Weekend, която е регистрирана в Сиатъл в Съединените щати, където инвеститори нерядко търсят добри проекти, в които да инвестират.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *