Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Синхронистки от Москва пристигат във Варна за международния шампионат “Водна Лилия” във Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

sinh1

Млади синхронистки от Москва пристигат на международния шампионат “Водна Лилия” във Варна през юни. Три варненски клуба ще са домакини на турнира. Състезателките по синхронно плуване от клубовете „Аква Спорт”, КПС „Торпедо” и „Албатрос 2001″ ще се надпреварват с представителките на два тима от Москва.

Десетки момичета на възраст от 7 до 15 години ще демонстрират умения, грация и красота. Публиката ще наблюдава соло изпълнения за деца, соло в младша група, дуети, ансамбъл и комбо.

sinh3Галина Андонова, треньор от КПС „Торпедо”, приветства идеята за състезанието. ” Варна е един от центровете за артистично плуване в България и би трябвало през лятото да има такива прояви. Децата трябва да имат и други изяви освен националното първенство”, смята

“Варненските клубове са на високо професионално ниво и заслужават да бъдат домакини на такива състезания. Сега можем да видим красотата на този спорт в морската столица “, казват организаторите. Турнирът ще се проведе на 24 юни от 11 до 16 ч. в ПК “Приморски”.

Организатори на събитието:
Сдружение “Россияне 21 век”, Олга Василенко
Туроператор “Натеа тур” – Варна, Наташа Колева
С подкрепата на Генералното консулство на Русия във Варна и Община Варна.

sinh2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *