Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Феновете на “соколите” ще отпразнуват завръщането на стадион “Спартак” със заря
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Спартак  фенове (21)

Мечтаят за дерби с Черно море през 2020 година

Феновете на Спартак изпаднаха от еуфория, след като на сесията на ОбС днес стадион „Спартак“ и прилежащите ум площи бяха отдадени за безвъзмездно ползване на клуба за 10 години.

Минути след решението 15 ултраси разпънаха огромен транспарант пред общината, на който пишеше „Стадион Спартак – наш дом“.

„Щастливи сме, че спечелихме 10-годишната битка за базата ни, но още не можем да преосмислим това, което постигнахме. Може би като мине малко време, ще осъзнаем какво сме направили. Нашата крайна цел беше клубът да си върне стадиона с прилежащите територии и мисията ни е успешна“, заяви за „Петел“ шефът на УС на клуба Стефан Калименов.

Тарторът на агитката Алекс пък допълни: „В понеделник влизаме във владение на стадиона и ще го отпразнуваме със заря. Помня последното дерби на Варна, когато бях едва на 16 години, а сега се надявам се през есента на 2020 година отново да има такъв мач. Едно време се знаеше, че може и 19 загуби да си записал при майсторите, но ако вземеш битката за Варна, значи си изпълнил целта си за сезона.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *