Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Протестираща от село Константиново покани зам.-кмета на Варна Христо Иванов на гости
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

38392368_10212333497244435_4547407331717021696_n

Жителите на село Константиново излязоха с трибагреници, плакати и тъпан, на протест пред Община Варна, заради неизпълнените обещания на кмета Портних, за подобряване на инфраструктурата на селото, предаде Moreto.net.

Пред тях се яви зам.-кметът Христо Иванов, който обясни, че ще започне ремонт на улиците със средства от Междуведомствената комисия за бедствия и аварии към Министерския съвет, а дерето в селото ще бъде частично укрепено.

“Каня Ви да дойдете на гости, когато вали дъжд, да видите дали с вашия автомобил ще можете да стигнете до къщата и как децата ни газят в кал и ходят всеки ден на училище или детска градина с калцуни”, заяви една от протестиращите.

“Въпреки десетките ни писма и сигнали до посочените институции, въпреки отправените ни молби за съдействие до министър-председател, омбудсман, президент, всички партийни централи и посолства на европейски държави, въпреки репортажите и публикациите в редица медии, управниците ни демонстрираха завидно бездушие, оставайки слепи и глухи за проблемите ни, което е вече нетърпимо и типична проява на управленски цинизъм”, допълват протестиращите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *