Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Черно море и Даниел Димов се разделиха
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Даниел Димов

Благодаря на всички вас – верните привърженици, моите съотборници, треньори и ръководство за подадената ръка, за огромното доверие и винаги доброто отношение

Централният бранител Даниел Димов вече не е част от Черно море. Ръководството на “моряците” и опитният защитник се разделиха по взаимно съгласие. Димов ще продължи кариерата си в чужбина

Ето какво каза Димов след разтрогването на контракта си с варненци:

“Дойде отново моментът, в който пътищата ни за кратко ще се разделят. Ако е вярно, че човек се учи от грешките си, то няколко години след първата ни раздяла, искам да благодаря на всички вас – верните привърженици, моите съотборници, треньори и ръководство за подадената ръка, за огромното доверие и винаги доброто отношение. Успех и до скоро”.

10 коментара

 1. фен

  Щом не казват къде, значи не е заради оферта от друг отбор, просто раздяла заради заплатата и дупките в защита. При нас трябва да играят мотивирани играчи, който мисли за трансфери, няма място тук. Много съм доволен, че взехме Панайотов, имаме нужда от креативен халф, освен Жоро, който е на години, нямаме друг такъв, Илиан Илиев реагира много добре на големият срамен шамар от Септевмри

  • Борис

   Точно шамара от Септември може да се окаже отрезвителен и отбора да тръгне нагоре, нещо което всички желаем. Успех на моряците пожелавам!

 2. Хан Крум

  Дано е за добро!!

 3. МИТ

  “При нас трябва да играят мотивирани играчи, който мисли за трансфери, няма място тук”
  Я кажи кое по-точно трябва да мотивира един играч на Черно море?
  Високите цели на клуба или силен трансфер зад граница?

  • фен

   Щансът да играеш за най-стария футболен клуб, който трябва да се бори за трофеи! Като стъпнеш на Тича и трябва да знаеш, че си избран, това е връх в кариерата на всеки един футболист. Освен това заплатите са по-високи от тези на лекаритр, няма какво да се оплакват!

   • МИТ

    Тва твойто са приказки от 1001 нощ! Добрез вучи, но реалностите са други!
    В нашият отбор от години не се гонят цели, нито има развитие на който и да е футболист! Какви върхове, шуротии говориш? През нас минават знайни и незнайни футболисти със съмнителни качества и с една единствена мисъл как да се докопат до Левски, ЦСКА, чижбина!?
    Като му е връх в кариерата на Тича, защо Димов избяга във втора турска дивизия в посредствен отбор?
    Ади сваляйте ги тез зелени очила и гледайте реално на нещата!

    • Павел

     Ти па щото много реално гледаш…
     Отбор не се прави за ден-два, а успехи има, подобрения както в състава, така и технически. Имаха момчетата един калпав мач със Септември и пак тръгнаха разни да плюят и да се отричат. Ако след всяка загуба ревем на умряло, нищо няма да направим. Фактът е, че моряците постигнаха много. И ще продължат да градят.

 4. Миро

  Много е тромав, все закъснява да се върне ……….

  • Йес

   То някой винаги ще намери за какво да се оплаква…

  • МИТ

   Ади поредния в заблуда и зелено опиянение! ае вий да не сте на некви сънотворни зелени хапчета? Ади посочи ги и тез успехи и кое се е градило в последните години ?
   То пада като тъпан 1:5 от отбор с треньор “ЖАДНОТО” и 10 членна публика насред Тича (една от най-големите загуби в историята) …. постигнали моряците много!
   Все се гради и все сме 7-ми и Европа през крив макарон!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *