• Varna
  -0°
  разсеяна облачност
  Влажност: 100%
  Вятър: 3m/s W
  Избират Мис Варна 2018 под мотото “Красотата на нациите”
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit
  Снимка: VIP Fashion Group
  Снимка: VIP Fashion Group

  24 претендентки тръпнат в очакване на финалния етап на конкурса Мис Варна 2018. Церемонията за избора на най-красивата варненка ще се състои на 23 август на Пристанището. Победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс Мис България. В ролята на водещ ще влезе Ники Кънчев, а специален гост на събитието ще бъде поп-звездата Михаела Филева и балет Арт Денс.

  Организаторите от агенция VIP Fashion Group посвещават тазгодишното издание в памет на Диди Янкова – дългогодишен хореограф на Мис Варна и част от екипа на агенция VIP Fashion Group от самото и създаване през 2005 г. Благодарение на нестандартната и ефектна хореография, която тя сътворяваше, Мис Варна се превърна в един от най–стилните и класни конкурси за красота в България, открояващ се с различни теми и нестандартен стайлинг на участничките.

  Ето защо темата на спектакъла тази година ще бъде „Красотата на нациите“ – една оригинална ретроспекция от визии, теми и постановки, които Диди Янкова бе създавала през годините.

  Сред 16 членното жури, което ще оценява миските е и ослепителната  Мис България 2016 – Габриела Кирова, която е носителка и на  титлата Мис Варна 2016.

  Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто, на което се очакват над 800 души. Гостите на събитието ще станат свидетели  и на единственото по рода си мапинг шоу ChRevolution, представено от стилистите на Christian of Roma/ Nushi/, които ще се погрижат и за  прическите на всички участнички в конкурса. Освен титлата Мис Варна 2018 ще бъде излъчена и Мис Интернет Варна 2018. Гласуването за нея стартира на 16.08  на сайта –  www.missvarna.com.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *