• Varna
  11°
  ниска облачност
  Влажност: 87%
  Вятър: 3m/s E
  Във Варна набират шофьори на автобуси и тролейбуси
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Тролей

  Вижте изискванията за кандидатите

  „Градски транспорт” набира кандидати за обучение на водачи на автобуси и тролейбуси. Изискванията и необходимите документи за кандидатите за позиция „водач на автобус” са минимум основно образование, свидетелство за управление на МПС категория С, 2 броя снимки, лична карта, диплома за завършено образование, валидно свидетелство за управление на МПС кат.”С”- мин. 2 години, валидно удостоверение за психологическа годност кат.”D”.

  Изискванията и необходимите документи за кандидатите за позиция „водач на тролейбус са минимум основно образование, свидетелство за управление на МПС категория D, 2 броя снимки, лична карта, диплома за завършено образование, валидно свидетелство за управление на МПС кат.”D”, валидно удостоверение за психологическа годност кат.”Ттв”.

  Обучението ще се извърши в рамките на около един месец.Обучението включва придобиване на съответната категория и придобиване на професионална компетентност за превоз на пътници. „Градски транспорт” ЕАД поема изцяло финансирането на курса за придобиване на съответната категория за водачи и придобиването на професионална компетентност.

  Лицата одобрени за участие в курса се задължават да сключат трудов договор с „Градски транспорт” ЕАД за срок не по малък от 3 /три/ години след завършването на курса.

  Документи се приемат на gtvarna@abv.bg не по-късно от 31.10.2018г.
  Само кандидати, одобрени по документи, ще бъдат поканени за участие в курса.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *