Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Холограма на Ейми Уайнхаус със световно турне през 2019 г.
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

12236F78-4805-4D35-99B9-EC72F1B1A6B8

Това за нас е мечта. Да я видим отново на сцената е нещо много специално, което е трудно да се опише, казва бащата на покойната британска изпълнителка

Холограма на покойната британска изпълнителка Ейми Уайнхаус ще направи световно турне като част от партньорство, подписано между наследниците на певицата и компанията BASE Hologram, съобщи “Ролинг стоун”, цитиран от Dnevnik.bg.

Все още не е насрочена точна дата за начало на турнето, но се очаква тo да започне в края на 2019 г. Според официалното изявление шоуто ще включва дигитално ремастерирани аранжименти на известните парчета на Уайнхаус. Холограмата ще бъде допълнена от група на живо, беквокалисти и театрални декори.

“Това за нас е мечта”, казва бащата на Уайнхаус – Мичъл. “Да я видим отново на сцената е нещо много специално, което е трудно да се опише. Музиката на дъщеря ни докосна живота на милиони хора и това означава, че творчеството й ще продължи по този иновативен начин.”
Турнето на холограмата на Ейми Уайнхаус ще набира средства за фондацията на името на изпълнителката. Организацията се бори със злоупотребата с наркотици и алкохол сред младите, като предоставя и други услуги за младежи в неравностойно положение.
Това ще е трето голямо холограмно турне за компанията BASE Hologram. Тази есен тя направи премиера на първите си две продукции с участието на Рой Орбисън и известната оперна певица Мария Калас. Догодина се очаква да е готов и друг техен проект, създаден за място, а не за турне. Той се казва “Открития: Светът на динозаврите от Джак Хорнър” и в него известният палеонтолог, послужил като прототип на героя от филмите “Джурасик парк” на Стивън Спилбърг, ще развежда посетителите из находки от юрската ера.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *