• Varna
  8°
  разсеяна облачност
  Влажност: 87%
  Вятър: 1m/s NNW
  И това доживяхме: Филъри в тестисите
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  Суетни британци все по-често се подлагат на козметични процедури, за да придобие половият им орган по-внушителни размери

  Най-актуално за целта в момента е инжектирането на филъри, пише в. “Метро”.

  Но ако процедурата не бъде извършена от професионалисти, тя крие големи рискове, като вече бе регистриран един смъртен случай на 28-годишен мъж.

  В лекарската практика на д-р Джулио Гарафа, професор в лондонския Юнивърсити колидж, все повече се увеличават пациентите с желание за уголемяване на тестисите. Използват се традиционните филъри за даване на обем на устни и скули. Но в случая веществата се инжектират в месестата обвивка /lurica dartos/ под кожата на скротума. Процедурата беше рядка досега, но вече все повече клиники я предлагат.

  По думите на д-р Джулио Гарафа принципът е същият като при уголемяване на пениса. Той предупреждава желаещите да се сдобият с по-обемни тестиси да се доверяват само на лицензирани лечебни заведения и да избягват услугите на самозванци. Понякога от срам пациентите загърбват практикуващите лекари и попадат в ръцете на шарлатани, които не спазват хигиенните условия и рискът е много голям. Освен това нелицензираните “козметици” не използват хиалуронова киселина, колаген или мастна тъкан от тялото на клиента за филъри, а най-екзотични заместители, като силикон, физиологичен разтвор, а понякога и лепило за гуми.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *