Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Затварят ул. “Прилеп” в зоната на кръстовището с бул. “Левски”
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Затворен път

От понеделник се въвеждат и маршрутни промени за автобусни линии №10, 12 и 23

Улица „Прилеп” ще бъде напълно затворена в зоната на кръстовището с бул. „Васил Левски” заради предстоящи строително-монтажни работи на кръстовището, съобщиха от дирекция „Инженерна инфраструктура и благоустрояване” към Община Варна. Временната организация на движение ще бъде въведена на 10-ти декември (понеделник) и ще продължи до приключване на дейностите.

Ще бъде извършен пробив на ул. „Кестен” към бул. „Цар Освободител”, така ще бъде осигурен обходен маршрут за бул. „Цар Освободител”.  Движещите се по бул. „Васил Левски” от базар „Левски” в посока ХЕИ и бул. „Христо Смирненски”, ще бъдат отклонени по ул. „Роза” и ул. „Брегалница”. За връзка с бул. „Цар Освободител” обходът ще се осъществява по ул. „Отец Паисий.”

От понеделник се въвеждат и маршрутни промени за автобусни линии №10, 12 и 23, в участъка на ул. „Прилеп” – от кръстовището с бул. „Левски”, обявиха от „Градски транспорт”. От жп гарата и Аспарухово, след спирки „Янко Михайлов” и „Проектантска”, автобусите ще се движат по бул. „Цар Освободител”. На кръстовището с бул. „Хр. Смирненски” ще завиват надясно и ще се включват по утвърдените маршрути. Няма да се обслужва спирка „ВиК”, ще се обслужват спирки „Струга” и „Победа”.

Автобусна линия 12 от „Бриз” в посока „Аспарухово”, след спирка „Военна болница”, ще завива наляво по ул. „Подвис” и ще обслужа спирки „Зеленика”, „Спартак”, след което ще се включва по маршрута си. За периода на ремонтните дейности по линията няма да се обслужват спирки „Подвис”, „Вятърна мелница”, „ВиК”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *