Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Община и завод подариха коледно тържество на децата в Девня
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Dewnq Koleda3

Община Девня и химическият завод „Солвей соди“ осигуриха незабравимо коледно тържество за малките и големи жители на индустриалната община, което се състоя навръх празника Никулден в централния парк на градчето. В декор на коледна приказка бе превърната откритата сцена, а за доброто настроение на присъстващите се погрижиха младите изпълнители Мия, Стелко и Кристалена.

„Малко са общините като нашата – малка, но спретната, и благодарение на Вас в продължение на 3 години успяваме стъпка по стъпка да подобряваме качеството на живот и средата, в която живеем. Искам да пожелая на всички весело изкарване на предстоящите коледни и новогодишни празници! Бъдете живи и здрави – това е най-важното, сплотени и вярвайте както в семейството, така и на близките си! Благодаря, че за поредна година ставате част от този празник –  заедно да запалим елхата“, заяви кметът на Община Девня Свилен Шитов.

След запалването на светлините на градската елха вечерното небе бе озарено от ефектна заря, която прикова погледите на гостите, сред които бе и изпълнителният директор на „Солвей соди“ АД Спирос Номикос. Последва и музикалната програма, аранжирана с ритмични популярни песни. Междувременно малчуганите участваха в образователни игри, при които водещият Кирил Аспарухов раздаваше подаръци на всяко дете, отговорило правилно на въпросите му.

След приключването на музикалната програма на сцената кацнаха Дядо Коледа и Снежанка, които раздадоха подаръци на всички послушни деца. В изработването на армаганите са се включили джуджетата на „Солвей соди“, стана ясно по време на тържеството. То завърши с пищно хоро, което се изви на няколко ката в празничната никулденска вечер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *