Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Блъснаха трима пешеходци за по-малко от час във Варна
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Линейка, полиция

Трима пешеходци са пострадали при катастрофи, станали в рамките на по -малко от час във вторник, съобщават от полицията в морската столица. При друг инцидент, само че сутринта, е ранена възрастна жена.

Около 17:15 часа, в района на “Горна Трака” , е възникнало ПТП. Водачът на лек автомобил “Пежо” С.М. (69 г.) от Варна, по време на движение, не пропуска и блъска пешеходка, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента жената е получила фрактура на крак, прегледана е и освободена, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.
Около 18:00 часа, на кръстовището на бул. “Сливница” и ул. “Иван Панайотов Церов”, е възникнало ПТП. Водачката на лек автомобил “Тойота” И.Д. (36 г.) от Варна, по време на движение, не пропуска и блъска пешеходка, която пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента жената (44 г.) е получила фрактура на нос и контузия на крак, прегледана е и освободена, без опасност за живота.
Само пет минути по-късно на кръстовището на бул. “Христо Смирненски” и ул. “Тролейна”, е възникнало ПТП. Водачката на лек автомобил “Шевролет” Н.П. (60 г.) от Варна, по време на движение, не пропуска и блъска пешеходец, който пресича пътното платно на сигнализирана пешеходна пътека. Вследствие на инцидента мъжът (68 г.) е получил контузия на глава, прегледан е и освободен, без опасност за живота.

Около 10:40 часа, на ул. “Народни будители” , е възникнало ПТП. Водачът на лек автомобил “Фолксваген” А.Г. (66 г.) от Варна, по време на движение, блъска пешеходка, която внезапно навлиза на пътното платно. Вследствие на инцидента жената (71 г.) е получила контузия на глава, прегледана е и освободена, без опасност за живота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *