• Варна
  8°
  тъмни облаци
  Влажност: 61%
  Вятър: 7m/s SE
  ТМПЦ-Варна плаща 240 хил. лева за рекламни материали
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  театър

  Популяризират представленията и чрез билбордове и съоръжения тип “ситилайт”

  240 000 лева възнамерява да вложи през следващите три години  в изработването и разпространението на рекламни материали Театрално музикалният продуцентски център (ТМПЦ) във Варна. Културната институция е обявила обществена поръчка за избор на фирма, която да се заеме със задачата по популяризиране дейността и представленията на центъра.

  Идеята е да се изработят и тиражират плакати, флаери, дипляни, папки, книжки, покани, визитки, картички, работни календари, календарчета, пирамидки, сувенири, визуализации  и други. Предвижда се и да се наемат рекламно-информационни съоръжения за външна реклама тип „ситилайт“ и „билборд“.

  Избраната фирма ще отговаря и за дизайна, предпечатната подготовка, отпечатването и доставката на материалите. Също така и за всички необходими операции като сгъване, лепене, шиене, подвързване, перфорация, ламиниране, опаковане и други необходими за получаване на крайния продукт.

  Кандидатите следва да са реализирали през последните три финансови години минимален оборот в сферата, попадаща в обхвата на поръчката, в размер не по-малко от 240 000 лева без ДДС. Оферти ще се събират до 7 януари 2019 г., става ясно от документацията по поръчката.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg