• Варна
  5°
  тъмни облаци
  Влажност: 100%
  КНСБ помага на 45 деца, загубили родителите си при трудова злополука
  Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

  dms dete

  В навечерието на Коледа ставаме по-добри, забавяме забързания ритъм на ежедневието си, чуваме и виждаме по-добре, отваряме сетивата си, за да може да даваме и получаваме повече доброта и топлина. С това послание от регионалната структура на КНСБ във Варна отправят апел за съпричастност.

  На 28 април, когато се отбелязва Денят на загиналите при трудова злополука, синдикатът и Благотворителният фонд „Проф. д-р Желязко Христов” са активирали дарителска кампания „Помогни на дете”. Целта е да се осигурят финансови средства за изплащане на месечни стипендии на деца, които са загубили родителите си при трудова злополука. Загиналите са миньори, полицаи, учители, шофьори, железничари и др., част от тях синдикални членове.

  КНСБ изплаща месечни стипендии на 45 деца. За да изпълняваме отговорностите си към децата, които съдбата е изправила пред изпитание,  са необходими по 25 хил. лв. средно на година. Нека заедно да дадем топлина на деца, загубили родителите си при трудова злополука, апелират от организациите. Желаещите да помогнат могат да изпратят SMS на 17 777 с текст DMS POMOGNI.  Цената на съобщението е 1 лв.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

  info @ varnautre.bg

  За Varnautre.bg