Varna
9°
ясно небе
Влажност: 81%
Вятър: 2m/s SW
Черно море среща Вардар Скопие за контрола в Турция
Facebook Google Twitter LinkedIn Reddit

Черно море Турция 2018 (1)

“Моряците” стартират зимната подготовка на 7 януари

Черно море ще срещне тима на Вардар Скопие в контрола. Спарингът ще се играе на 28 януари по време на лагера в Турция. В южната ни съседка “моряците” ще изиграят общо четири контроли, като останалите съперници са Медж Легница (Полша) на 22 януари Арка Гдиня (Полша) на 24-и и Олександрия (Украйна) на 30-и.

Черно море ще стартира зимната подготовка на 7 януари, като на 5-и и 6-и футболистите ще преминат медицински прегледи във варненския спортен диспансер (Медицински център за рехабилитация и спортна медицина).

Първата част от подготовката ще бъде във Варна до 15 януари, като на 16-и варненци играят контрола с тима на Черноморец Балчик. На 17 отборът заминава за Турция, където ще се готви до 1 февруари. След завръщането си в България “моряците” ще проведат три контроли, като две от тях ще са в един ден. На 6 февруари съперници ще са тимовете на Лудогорец 2 и Дунав Русе, а на 9 февруари варненци се изправят срещу тима на Поморие. Преди срещата ще бъде представен отборът за пролетния дял от шампионата.

1 коментар

  1. Борис

    Иска ми се и с по-сериозни отбори да се проведат двубои през зимната подготовка но Илиан си знае работата. Успех на пролет, моряци!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *